Marie Heyman, Helle Moos & Jill Riskær Pedersen, Behind the scenes launch photoshoot

Behind the Scenes of the SILK& Launch: Et fotoshoot vi aldrig glemmer med dygtige Marie Heyman.

Da vi så for os lanceringen af ​​SILK&, vidste vi, at det skulle være noget særligt – noget, der fangede essensen af ​​vores brand og den tidløse skønhed i vores tilbehør. For at føre denne vision ud i livet henvendte vi os til den talentfulde stylist, model og danske influencer Marie Heymann. Hendes naturlige elegance og skarpe sans for stil gjorde hende til det perfekte valg til at være ansigtet i vores debutkollektion.

Men magien ved vores lancering lå ikke kun i tilbehøret eller Maries ubestridelige charme – det var også i lokationen. Fotoshootet fandt sted på en fantastisk gård i Sandbjerg, som tilhører Jills svigerforældre. Denne gård er ikke en hvilken som helst gård; det er det tidligere hovedkontor for det kendte danske mærke "Copenhagen Furs". Placeringen har en rig historie og en stemning, der er næsten lige så betagende som Comosøen, hvilket gør den til den ideelle ramme for vores optagelser.

A Match Made in Fashion Heaven: SILK& og Marie Heymann

Marie Heymanns involvering i vores lancering var mere end blot et samarbejde; det var et møde mellem sind og æstetik. Kendt for sin sofistikerede, men ubesværede stil, bragte Marie en unik energi til SILK&-mærket. Hun legemliggjorde SILK&-kvinden perfekt – elegant, tidløs og med øje for kvalitet. Hendes input under fotoshootet var uvurderligt og hjalp os med at fremhæve alsidigheden og den luksuriøse følelse af vores tilbehør.

Den perfekte beliggenhed: Sandbjergs skjulte perle

Beslutningen om at skyde på gården i Sandbjerg var let. Så snart vi ankom, vidste vi, at det var det perfekte sted at fremvise vores kollektion. Gården, med dens frodige haver, charmerende gammeldags arkitektur og fredfyldte atmosfære, transporterede os til et sted, der føltes verdener væk fra Danmark - næsten som de idylliske omgivelser ved Comosøen. Stedets historie, der engang var centrum for "Copenhagen Furs", tilføjede et ekstra lag af dybde og historie til vores fotoshoot, og blandede det gamle med det nye.

Gårdens tidløse skønhed gav en fantastisk baggrund for vores silketilbehør. Uanset om det var den bløde drapering af en SILK&Bow mod de rustikke vægge på godset eller den legende flagren fra et Twilly-tørklæde i havebrisen, fangede hvert skud essensen af ​​SILK&—luksuriøst, elegant og varigt.

Giver samlingen liv

Under optagelserne demonstrerede Marie ubesværet SILK&-kollektionens alsidighed. Fra chik hårstyling med vores signatursløjfer til accentuerende outfits med vores quilly-tørklæder, hun viste, hvordan disse accessories kan forvandle ethvert look. Hendes naturlige evne til at forbinde sig med kameraet, kombineret med Sandbjergs betagende omgivelser, resulterede i en serie billeder, der virkelig bringer SILK&-kollektionen til live.

Maries indflydelse strakte sig ud over blot modellering. Hun var medvirkende til at forme den kreative retning af optagelsen og sikre, at hvert billede fortalte en historie om elegance og tidløs skønhed. Fotoshootet handlede ikke kun om at fremvise produkter; det handlede om at skabe en visuel fortælling, der ville give genlyd hos vores publikum og afspejle SILK&-filosofien.

En lancering at huske

SILK&-lanceringen med Marie Heymann som frontfigur og den fantastiske Sandbjerg-gård som kulisse var en drøm, der gik i opfyldelse. Kombinationen af ​​Maries sofistikerede stil, de historiske og smukke omgivelser og vores omhyggeligt designede tilbehør sørgede for en virkelig uforglemmelig fotoshoot. Det var den perfekte måde at introducere SILK& til verden på – et mærke, der værdsætter kvalitet, tidløshed og skønheden ved veludformet tilbehør.

Vi er utrolig stolte af kollektionen og den historie, vi har fortalt gennem dette samarbejde. Efterhånden som vi fortsætter med at vokse, er vi glade for at dele flere øjeblikke som dette med dig – øjeblikke, der fanger essensen af, hvad SILK& handler om.

Tag med på SILK&-rejsen

Når vi bevæger os fremad, inviterer vi dig til at udforske SILK&-kollektionen og opdage de stykker, der taler til dig. Hvert tilbehør er designet med den samme kærlighed og opmærksomhed på detaljer, som gik ind i vores lancering. Vi kan ikke vente med at se, hvordan du styler dine SILK&-stykker – uanset om du kanaliserer elegancen fra Marie Heymann eller skaber dit eget unikke look. Del dine styles med os på Instagram ved hjælp af #SILKANDME, og lad os fortsætte denne rejse sammen.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.